Vidensvideoer

VIDENSVIDEOER

Indhold og videoer for projektdeltagere
Hvordan kan vi bringe mere arbejde udenfor til gavn for både det mentale og fysiske velbefindende på arbejdspladsen? Seks mindre danske virksomheder har i løbet af 3 måneder afprøve nye måder hvorpå arbejdsopgaver og møder kan bringes udenfor. Her kan du finde inspiration og viden om, hvordan du kan tage arbejdet med udenfor.

1. Smut ud! – Kom godt i gang med at arbejde udendørs

Få inspiration til, hvordan I på din arbejdsplads kommer i gang med at arbejde mere udendørs. I denne video får du viden om naturens betydning for vores mentale og fysiske sundhed, samt inspiration til hvordan I kommer godt i gang.

2. Hvad får jeg ud af at arbejde ude?

Få mere viden fra nogle af de virksomheder, hvor det at arbejde udenfor er blevet til en uundværlig mulighed i dagligdagen. Hør mere om deres udbytte her.

3. Hvilke arbejdsopgaver kan jeg tage med udenfor?

Få gode idéer til hvilke typer arbejdsopgaver, der er gode at bringe udenfor, og hvilke typer af opgaver, der kræver mere forberedelse.

4. Kom godt i gang med at arbejde ude

Få gode idéer til hvilke typer arbejdsopgaver, der nemt kan bringes udenfor, og få hjælp til at komme i gang med at flytte arbejdet ud i naturen.

5. Hvorfor er det udfordrende at smutte ud? – og hvor skal vi smutte hen?

Måske har du allerede prøvet noget, som fungerer godt for dig, men hvor det at holde fast i nye vaner kræver lidt ekstra. Her kan det være rigtig godt at tænke over, hvad der kan gøre det lettere for dig og dine kolleger fortsat at komme udenfor i løbet af arbejdsdagen. Få mere viden i denne video.

6. At holde ved – fra erfaring til gode vaner

I denne video får du viden om – og inspiration til – hvordan du og dine kollegaer fastholder de gode vaner, og hvilken betydning udearbejdet på sigt kan få for dig og arbejdsfællesskabet.

Erfaringer fra Sverige

Hør om erfaringerne fra det svenske forskningsprojekt StickUt, hvor ansatte rykkede kontorarbejdet ud i det fri.

Smut Ud!