Om os

OM OS

Teamet bag Smut Ud-projektet

Dorthe Djernis

Leder af Naturområdet
Fonden Mental Sundhed

Dorthe er Ph.d. og psykolog, og har i mange år arbejdet med forskning og udvikling indenfor feltet natur og mental sundhed.

Yun Ladegaard

Direktør Erhverv og Økonomi
Fonden Mental Sundhed

Yun er Ph.d. og erhvervspsykolog, og har i mange år forsket i forebyggelse af stress i arbejdslivet. Hun er tilknyttet forsker på Institut for Psykologi, Københavns Universitet, hvor hun forsker i sund aldring og relationer i organisationer.

Victoria Linn Lygunm

Forsker på Institut for Byggeri, By og Miljø
Aalborg Universitet

Victoria er Ph.d. og Landskabsarkitekt og specialiseret i sammenhængen mellem natur og sundhed, samt hvordan man designer vores omgivelser, så de påvirker os positivt.

Jon Dag Rasmussen

Forsker på Institut for Byggeri, By og Miljø
Aalborg Universitet

Jon er antropolog, ph.d., og har gennem mange år udført etnografisk feltforskning blandt mennesker i udsatte positioner.

Sidse Grangaard

Seniorforsker, forskningsgruppeleder, Institut for Byggeri, By og Miljø
Aalborg Univresitet

Sidse Grangaard er Ph.d. og arkitekt maa. Hun har som både arkitekt og forsker siden 1990’erne beskæftiget sig med kontormiljøer og brugen af dem.

Christian Gaden Jensen

Administrerende direktør
Fonden Mental Sundhed

Christian Gaden Jensen er Ph.d. og tidligere lektor i Sundhedspsykologi v. Københavns Universitet. Han har siden 2010 arbejdet med forskningsbaseret mental sundhedsfremme i danske og udenlandske kommuner, regioner og i forsikringsbranchen.

Charlotte Petersson Troije

PhD Candidate in Work Life Science School of Health, Care and Social Welfare, Mälardalens Universitet, Sverige

Charlotte er adjunkt i Ledelse og Organisation på Malmø Universitet. Hun har siden 2010 udviklet sin idé ’Stick Ut’, der udforsker potentialet for mere udendørs (kontor)arbejde, som del af et mere bæredygtigt og innovativt arbejdsliv. Hun sidder også i bestyrelsen for Swedish Interactive Research Association.

Katia Dupret

Lektor i arbejdslivets socialpsykologi Roskilde Universitet

Katia er Ph.d., og har i mange år forsket i – og rådgivet om – hvordan den teknologiske og globale udvikling påvirker menneskers arbejdsliv og trivsel. Hun er samtidig forskningsleder på Roskilde Universitet, Institut for Mennesker og Teknologi.

Peter Bentsen

Centerchef i Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse
Frederiksberg Hospital

Peter Bentsen er Ph.d. og cand.scient. i idræt og psykologi. Han er centerchef på Center for Klinisk Forskning og Forebyggelse og adjungeret professor på Københavns Universitet i udeskole og udepædagogik.

Regitze Siggaard

Trivselsekspert og facilitator
Fonden Mental Sundhed

Regitze er ekspert indenfor trivsel på arbejdspladsen, og har gennemført mere end 250 projekter målrettet mental, social og fysisk sundhed hos store og mindre virksomheder. I Smut-Ud-projektet er Regitze været med til at designe, drive og facilitere processer og aktiviteter på virksomhederne. Hun er samtidig ansvarlig for LinkedIn siden til Smut Ud! Læs mere her

Helle Haahr Nielsen

Cand. Merc. Lektor
Cphbusiness

Helle er Lektor og Cand. Merc. Hun har mere end 25 års erfaring med udvikling af ledere og ledelsesprocesser -blandt andet i Diplomuddannelsen i ledelse. Hun har særligt fokus på ’Det personlige lederskab’ og hvordan man lykkes i et bæredygtigt og væredygtigt arbejdsliv.

Advisory Board

  • Nikolaj Sveistrup fra Urban Agenda
  • Elo Alsing fra Skanska
  • Marit Hvithamar Rystrøm fra Dansk Industri
  • Michael Levisen Nielsen fra HK
  • Helle L. Rasmussen fra DFM

Samarbejdspartnere

  • Anders Kabel fra AM-PRO
  • Cecil Konijnendijk fra NBSI
  • Mette Høy fra CPH Business
Smut Ud!