Ideer

IDEER

Bring kontorarbejdet udenfor.
Få ideer til at bringe kontoropgaver udenfor, og styrk dine møder, tanker og fokus

At tale sammen når man går kan være positivt på mange måder. Det kan b.la. bidrage til, at samtaler bliver mere åbne og dybe, fordi det føles mere uformelt at tale sammen, mens man bevæger sig i naturen.

Forskning indenfor udepædagogik og naturpsykologi viser, at møder i naturen gør os mere samarbejdsvillige, og at vores relationer til hinanden bliver mere jævnbyrdige.

Danske undersøgelser af læring hos børn og unge, der blev undervist i naturen, viste en betydelig positiv indvirkning på deres mentale, deres sociale trivsel og motivation for skolearbejdet.

Tag et smut udenfor, og gå en lille runde med dig selv – en Tanke-gang. De kreative evner kan forbedres helt op til 50%, hvis du ofte, og i lidt længere tid ad gangen, befinder dig i grønne omgivelser.

Alle har brug for dagslys, for at vores hjerne og krop kan fungere optimalt. Forskning viser, at dagslys frem til kl. 10 om morgenen har ekstra god effekt på reguleringen af vores døgnrytme og humør.

Holder du nok pauser i løbet af arbejdsdagen? Hjernen har brug for en chance for at lade op i løbet af arbejdsdagen, og slappe af fra udfordringer, tankearbejde og digitale fristelser.

At tale sammen når man går, kan være positivt på mange måder. Det kan b.la. bidrage til, at samtaler bliver mere åbne og dybe, fordi det føles mere uformelt at tale sammen, mens man bevæger sig i naturen.

Smut Ud!